Hvem kan sige sig fri for at have lidt benzin i blodet? Selv undertegnede det kører elbil og generelt finder motorsport kedeligt, elsker et godt realistisk racerbilspil. Og hvorfor dog ikke gå efter det ultimative, nu man er i gang?

Vi snakker selvfølgelig Formel 1. Spillet hedder "F1™ 2013: Classic Edition" og uanset om man er fan eller ej, kan jeg love for at dette spil holder hele vejen igennem.

Man kan selv vælge om man vil spille den nye sæson eller hellere vil køre mod kørere som Michael Schumacher eller Alain Prost på klassiske baner fra 80'er og 90'erne. Det er her "classic" kommer ind. Man kan også kombinere det hele, hvis man hellere vil det. Kørere og baner på tværs af årtier.

Det klart mest spændende er at køre karriere, hvor man starter med kvalifikationen forud for årets første løb og kører hele sæsonen i gennem. En anden mulighed er udfordringer inspireret at virkelige hændelser, eller løb hvor man træner sine færdigheder.

I F1 2013 er det realismen det handler om. Den hjælpes godt på vej af god grafik, god lyd og en god spilfysik. Er man knap så garvet er der rig mulighed for at automatisere ting som bremser og gearskift til en vis grad. Men foretrækker man rene arcade-spil, bør man nok se sig om efter andre alternativer.

F1™ 2013: Classic Edition kan købes i Mac App Store for 379 kroner (link)

Husk at tjekke systemkrav inden du køber: 2.4GHz processor, 4GB RAM, 512MB Grafikkort, 13GB plads på harddisken. Ikke alle grafikkort er understøttet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.