Politikens forlag udvider deres udvalg af "bøger" på iPhonen med rejseguides. I første omgang er det storbyguides til Paris, Barcelona, London, Berlin og København. Sidstnævnte bærer titlen ”Politikens Travel Guide Copenhagen” da denne specifikt lanceres på engelsk til både det danske og globale marked. ”Copenhagen" kan hentes gratis i en begrænset periode.

Storbyguiderne giver direkte adgang til de bedste steder at spise, sove, shoppe og gå ud. Håndplukket af lokalkendte forfattere. Kom ind bag byen med baggrundsartikler og praktiske oplysninger. Gå på opdagelse og lad dig overraske. iPhone-appsne indeholder altså det fulde indhold man finder i bogudgaverne plus lidt mere, lover Politiken.

"Turen Går Til er danskernes foretrukne rejseguide. Vi skal naturligvis også være på mobil. iPhone er en telefon med bred appeal. Turen Går Til har gennem de sidste tre år gennemgået en stor udvikling, og vi synes at den nye Turen Går til og iPhone klæder hinanden godt. Med vores Københavns guide på engelsk i mobil form har vi taget endnu et skridt ud på det internationale marked.", udtaler Søren Sattrup, forlagschef på Politikens Rejsebøger

Politiken gjorde sit indtog på iPhone-platformen for et års tid siden med deres ordbøger, og det slap de mildt sagt ikke heldigt fra. Ordbøgerne var et skoleeksempel på, hvordan man ikke skal lave en iPhone-app. Heldigvis ser det ud til, at Politiken har lært lektion og hævet standarden betragteligt, så der rent faktisk er kommet et hæderligt produkt ud af det denne gang.

En ting der dog undrer mig er, at man laver en app for hver guide. Det ville være mere logisk med en enkelt app, som man så købte indhold til efter behov. På den måde var det hele samlet et sted, samt man kunne drage fordel af dette rent funktionsmæssigt.

Prisen er 69 kr per guide, men ”Politikens Travel Guide Copenhagen” kan altså hentes gratis i en begrænset periode.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.