PocketWings: Discovery Island er et spil, til dem der altid har drømt om at være pilot. Det er et spil, der fungerer lidt som en fly-simulator, hvor man selv skal styre flyet.

Man kan vælge mellem flere forskellige fly, fra gammeldags fly til moderne fly. De har hver deres flyveegenskaber, så man kan finde frem til det fly, der passer én bedst. Det eneste man skal er, at flyve hen over landskabet og nyde udsigten. Og så selvfølgelig koncentrere sig om at styre flyet. Mere er der ikke i det. Det er heller ikke fordi, at det kræver den udvidede pilotprøve at spille dette spil. Man skal blot flyve og styre gashåndtaget (eller hvad det hedder i et fly). Man styrer flyet ved at vippe iPaden (eller iPhonen) fra side til side og op og ned. Får man lyst til at prøve et andet fly undervejs, kan man trykke sig til en anden type fly med det samme. Det er ikke svært at flyve i dette spil, hvorfor det også egner sig til børn.

Man skal ikke forvente nogen konkurrence, luftkamp, eller andet, der kan få pulsen op. Det er stille og rolig flyvning uden andet formål end at prøve at flyve, samt at nyde udsynet oppefra. Det vildeste er, når man møder andre flyvende objekter deroppe i luften.

Pocket Wings: Discovery Island er iOS Universel og kan hentes i App Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner