Udviklerne af det populære billedredigeringsprogram Pixelmator oplyser at de er på vej med en særlig udgave målrettet professionelle Mac-brugere. Pixelmator Pro kommer det til at hede.

Pixelmator Pro byder på et helt nyt design, hvor alt er samlet i en enkelt vindue, hvor fokus samles omkring billedet og ikke alt det uden om. Derudover får Pro-udgaven enklere redigeringsværktøjer baseret på maskinlæring og kunstig intelligens. Det giver Pixelmator Pro en masse smarte funktioner som eksempelvis automatisk at kunne detektere horisonten på billeder, bedre værktøjer til automatisk at fjerne objekter fra billeder, en ny hurtig selection-tool samt flere muligheder for automatisk at justere flere objekter med ét klik.

Alt i alt vil Pixelmator Pro få mere end 40 værktøjer at gøre godt med.

Pixelmator Pro bliver lanceret den 29. november. Det vil komme til at koste $59 i introduktionspris stigende til $99. Herefter ville alle opdateringer være gratis.

Du kan se en forsmag i videoen herunder eller læse mere her: www.pixelmator.com/pro/

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.