En af de bedste apps til Mac er uden tvivl Pixelmator, der bruges til billedbehandling. En slags pendant til Photoshop kunne man kalde det. Pixelmator er netop blevet opdateret til version 3.5 og har fået to nye virkelig smarte værktøjer.

Det ene er "Quick Selection Tool" der gør det nemt at markere store områder i et billede med en enkel bevægelse. Værktøjet analyserer billedets farver, tekstur, kontrast, skygger og så videre og finder på den måde automatisk det objekt man vil markere. Ifølge udviklerne har det taget seks måneder at udvikle algoritmen til værktøjet.

Det andet nye værktøj er "Magnetic Selection Tool", der automatisk finder et objekts kanter, så man meget hurtigere kan lave en mere detaljeret markering.

Ud over de nye værktøjer er der i Pixelmator 3.5 også blevet plads til et Retouch-plugin til Apples Fotos. Det vil sige at man i Fotos vil kunne bruge Pixelmators retoucheringfunktion. Med funktionen kan man fjerne objekter og klone områder med mere.

Ud over de nævnte ting er der en masse andre nyheder og forbedringer.

Du kan hente Pixelmator i Mac App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.