Pixelmator har i nogle år været det bedste billedbehandlingsprogram til Mac og sidste efterår kom det i en udgave til iPaden, der var lige så imponerende. Fra i dag kan Pixelmator nu også bruges på iPhonen, da seneste opdatering har gjort appen universel.

Dette er specielt interessant fordi iPhonen i dag er rigtig mange folks førstevalg, når det handler om kameraer. Det vil sige, at man på samme enhed som man tager billederne med, nu kan redigere dem. Dette er i hvert fald en klar fordel sammenlignet med traditionelle kameraer.

Ikke at der ikke allerede findes masser af billedbehandlingsapps til iPhonen, men Pixelmator skiller sig ud, og for de der allerede bruger Pixelmator på iPad eller Mac er det selvfølgelig også en fordel, at kunne bruge samme app på iPhonen. Specielt fordi Pixelmator understøtter funktioner som iCloud Drive og Handoff.

I skrivende stund er der endda halv pris på Pixelmator til iOS, der nu koster 39 kr.

Pixelmator til iOS kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.