Philips har opdateret deres Hue-lyssystem, med rigtig mange nye og spændende funktioner. Ideen med Philips hue er, at man med sin iOS-enhed kan kontrollere farven samt lysstyrken på Philips' Hue LED-pærer.

Geofencing

Giver mulighed for at lyset automatisk kan tænde og slukke, eller skifte farve, når man kommer og går (med sin iPhone). Det kan for eksempel bruges, så lyset ved døren tænder når man er ved at være hjemme eller at lyset slukker, når svigermor nærmer sig (hvilket igen kræver at man spenderer en iPhone til hende).

Timer

De forskellige presets, det Philips kalder scener, kan nu sættes til at blive tændt eller slukket via en timer fra 1 til 59 minutter.

Alarmer

Alarmer kan nu sættes, så de automatisk udløses på samme tidspunkt efter et ugentligt skema. Der er også mulighed for en tilfældighedsfunktioner, der kan være smart, når er på ferie og vil lade hjemmet se beboet ud.

I det hele taget, er alarmerne blevet mere pålidelige.

For at få opdateringen til at træde i effekt, skal man både opdatere sin iOS-app, samt firmwaren på Hue-bridgen.

Philips Hue kan købes i Apple Store

Startsæt - 1.490 kr
Ekstra pære - 479 kr
LightStrips - 669 kr
LivingColors Bloom - 669 kr

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.