Pavilion: Touch Edition er et genialt spil der med garanti vil appellere til alle dem der lige som jeg selv har været vilde med The Room-serien.

Inden jeg kommer ind på spillets gameplay er jeg nødt til at nævne det visuelle. Grafikken har sjæl og nerve og er nærmest drømmeagtig med masser af små detaljer. Den er virkelig med til at sætte den helt rette stemning i Pavilion og indikerer samtidig at man kan forvente noget stort. Jeg er ganske enkelt blæst bagover.

I Pavilion handler det om at få hovedpersonen fra punkt A til Punkt B. Det gør man ved at løse en række puzzles. Når man har banet vejen, går man videre til næste "bane". Det er muligt at genspille allerede løste opgaver flere gange, hvis man vil. En god ting er at det ikke foregår på tid. Du kan bruge al den tid du vil og gå lige så meget rundt du vil uden at blive straffet for at have taget for mange træk etc.

Spillet starter lige på og hårdt uden nogen indføring eller tutorial. Man skal selv finde ud af, hvad det handler om, hvilket kun bidraget til spillets mystiske stemning, men selvfølgelig også gør starten lidt tung. Et lille tip er at trykke på alt der ser interessant ud.

Sværhedsgraden er ikke overvældende høj. Vi snakker altså ikke umulige puzzles der kræver dagevis hjernevridning, men opgaver der er til at løse med en fornuftig tilgang til sagerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Pavilion, der kan købes i App Store for 35 kr (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.