Mountain Crime: Requital er et uhyggeligt og gådefuldt spil til Mac, der rummer både opgaveløsning og skjulte-objekter. Overordnet skal man søge at finde svar på mystikken.

Man fungerer som en læge (Mr. White), der bliver kaldt ud til en patient, der har brug for hjælp på et fjerntliggende hotel. Det viser sig dog, at tingene ikke er så enkle endda. Folk bliver slået ihjel på det mystiske hotel. Man bliver nødt til at finde en forklaring på de ubehagelige hændelser, for at undgå at blive den næste i rækken af dræbte. Hotellet viser sig at have en dyster historie, som man må dykke ned i, for at finde svar på de spørgsmål, der dukker op.

Man skal styre Mr. White gennem spillet, gå gennem de forskellige lokaliteter og lede efter ting og sager, der kan hjælpe opklaringen på vej. Spillet er flot og har den rigtige dystre stemning til at skabe uhygge.

Tekst og tale er på engelsk, men de ting, der skal findes er vist med billeder. På grund af uhyggen egner spillet sig primært til voksne.

Mountain Crime: Requital til Mac koster 42 kroner og kan hentes i Mac App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.