Apple har udsendt en række opdateringer til Keynote, Pages og Numbers til både iOS og Mac. De tre apps er Apples alternativ til Microsofts Office-pakke.

Alle tre apps har nu adgang til et bibliotek med 500 professionelt tegnede figurer, hvilket er en kraftig forøgelse sammenlignet med de omkring 15, der var adgang til tidligere. Alle apps har også fået nye indstillinger til automatisk rettelse og erstatning af tekst, der skal spare tid, mens du skriver.

I Pages er forbundne tekstfelter, så tekst kan fortsætte fra et sted til et andet, en kærkommen opdatering. Funktionen var oprindeligt tilgængelig i Pages, men forsvandt ved relanceringen for nogler år siden. Dokumenter kan nu også eksporteres som ePub-bøger med fast layout.

Der er også flere nye ting til Keynote og Numbers. Derudover er der i alle tre apps en række nye funktioner relateret til de dokumenter som flere deles om at arbejde på.

Keynote, Pages og Numbers kan hentes gratis til både iOS og Mac.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.