Spillet Old Man's Journey er af en kvalitet vi alt for sjældent ser til iOS. Det byder på en nærmest magisk verden med en bevægende historie om en gammel mand og hans liv. Som navnet antyder styrer du en gammel mand på hans rejse gennem livet. Styringen er helt enkel, du trykker nemlig bare på baggrunden og flytter den op eller ned. Nogle gange kan man endda forme baggrunden også. Mere er der i virkeligheden ikke i det. Men det er så smukt og godt lavet at det ikke kan undgå at fænge.

Spillet er en blanding mellem adventure og puzzle. Adventure-sektionerne at selve rejsen, mens puzzle-elementerne dukker op i form af gamle minder og nostalgiske indslag. Styrken i spillet ligger i detaljerigdommen. Grafikken er absolut fantastisk og skaber en særegen stemning, vi kun sjældent oplever i spil.

Der er også enkelte torne på buksen. Styringen - omend den lyder meget simpel - hæmmes af og til at nogle problemer, hvor man gerne vil gøre ét, men spillet opfatter det som noget andet. I det store hele er det dog småting. Generelt er spillet både fascinerende og dragende. Sværhedsgraden er ikke for høj og de unikke elementer i spilmekanikken samt den gode grafik gør at jeg varmt kan anbefale Old Man's Journey. I tilgift får du en god historie. Lad dig ikke skræmme af prisen, du får fuld valuta for pengene.

Old Man's Journey kan købes for 45 kroner i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.