Microsoft har frigivet Office 2016 til Mac, der er den første større opdatering til OS X siden Office 2011. Opdateringen byder på nye versioner af de velkente kontorprogrammer Word, Excel og PowerPoint. I tidens ånd er fokus på forbundethed og cloud. Alle programmer er også opdateret med Retina-grafik, og understøtter fuldskærms-mode.

Det er virkelig mange nyheder, som du kan se i videoen ovenfor eller læse mere om hos Microsoft.

Frigivelsen bringer Office for Mac up to date med den tilsvarende software på iOS og Windows, og gør arbejde på tværs af platformene meget nemmere. Faktisk er Office 2016 ikke udgivet til Windows endnu, så denne gang er Mac-brugerne foran.

Dyrt bekendtskab

Office 2016 til Mac kræver abonnement på Office 365. Et abonnement der inkluderer adgang på 1 computer, 1 iPhone og 1 tablet og koster 55 kr/måned. Har du brug for at installere på flere enheder, koster det 80 kr/måned. Det er ikke muligt at købe programmet til Mac via en engangsbetaling - kun via bonnement. Læs mere hos Microsoft.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.