>OBSERVER_ er et cyberpunk gyserspil der finder sted i år 2084 i et univers der minder en del om det man finder i Blade Runner. Du spiller agenten Daniel Lazarski, også kendt som Observer. Lazarki arbejder hos en hemmelig politiorganisation der hacker sig ind i mistænktes hjerner for at finde beviser på de forbrydelser de har begået - for i fremtiden kan selv tanker blive til beviser. Alt du føler, tænker eller husker kan blive brugt imod dig.

Efter at du modtager en hemmelig besked fra din søn du ikke har set i lang tid, tager du til at slumkvarter for at finde ud af hvad han vil have at du skal kikke nærmere på. Efterhånden som du hacker dig ind i forbryderene og deres ofres underbevidsthed, bliver du tvunget til at gennemleve deres dybeste frygt for at kunne finde sandheden. Og den er ikke altid lige rar. Spillet er lavet af Blooper Team som også står bag Layers of Fear, et andet gyserspil.

Observer er blevet taget godt imod og har over 80% gode anmeldelser på Steam.

Spillet har været ude til andre platforme siden midten af august men er først kommet til Mac og Linux i denne uge. Du kan købe spillet på Steam for €28 eller omkring 210 kr

Minimumskrav til Observer er en Mac med Intel Core i5 3.3 GHz (4 kerner) og 8GB RAM. Grafikkortet skal være NVIDIA GeForce GT 680 / AMD R9 M290 med minimum 2GB VRAM. Spillet fylder 20GB. Det anbefales at have bedre specifikationer.

Artiklen er skrevet af Hjalte der i denne uge er i erhvervspraktik på ONX-redaktionen. Hjalte går på Nordskolen i Nykøbing Sj.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.