SquareWords er et taktisk ordspil for to personer. Spillerne skiftes til at vælge bogstaver, som de begge skal placere på hver sin identiske spilleplade. Modstanderens spilleplade forbliver usynlig indtil efter spillets afslutning. Spillets formål er at danne ord på spillepladen, samtidig med at man forsøger at hæmme modstanderens spil. Ord opbygges efter samme princip som i krydsord: Alle bogstaver kan indgå i et vandret og et lodret ord, men ord må ikke overlappe i samme retning. Lange ord favoriseres, når der beregnes point. Vinderen er den spiller, som har opnået flest point, når spillepladen er fyldt.

SquareWords App'en tilbyder et udvalg af spilleplader og matcher automatisk jævnbyrdige modstandere. Spillet rummer tillige en planlægningsfunktion, der automatisk beregner point samt en chatfunktion, et rating system og en rangliste. Nye spillere kan træne imod en robotspiller og unge spillere kan konkurrere på en lille spilleplade.

SquareWords kan hentes gratis i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.