Sonos har i dag frigivet en ny desktop-controller til Mac. Controlleren er kraftigt inspireret af brugergrænsefladen på Sonos’ trådløse controller og Sonos’ iPad-controller. Det betyder at brugeroplevelsen nu er mere strømlinet på tværs af de forskellige controller-muligheder.

Her på iMAcguide har vi haft en betaversion af den nye controller til test i et par uger, og vi er meget begejstrede. Den nye controller er helt sikkert et skridt i den rigtige retning.

For at installere opdateringen, skal du søge efter opdateringer direkte i Sonos-controlleren på din computer. Der er også kommet opdateringer til Sonos' controller på iOS-enhederne, men umiddelbart virker det ikke som om, der er andre årsager en kompabilitet med det nye system.

Husk også, at besøge Sonosguide.dk, hvis du har Sonos, overvejer at springe på vognen eller måske bare er nysgerrig på, hvad det er.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.