Så er der kommet endnu en ting der udvider muligheder for Philips Hue-ejere - og endnu et argument for at anskaffe sig Hue, for dem der endnu ikke er sprunget på vognen. Ambify er en nye app, der synkronisere Hue-pærerne med den musik man spiller på sin iPhone eller iPad. Appen styrer farverne og styrken på pærerne i takt til musikken. Perfekt til festen, eller hvis man bare synes at almindeligt lys er for kedeligt en lørdag aften.

Appen er meget enkel at bruge. Man vælger hvilke pærer der skal sættes skub på og vælger en spilleliste. Derefter klarer appens algoritmer resten. Resultatet kan ses i videoen her over.

Ambify koster 19 kr i App Store (link)

Kort om Philips Hue

Philips Hue er et sæt diodepærer (LED), der har taget verden med storm. Man kan nemlig kontrollere dem med en iPhone. Det er blandt andet muligt at styre pærernes farve og lysstyrke samt en masse andre spændende ting. Tredjepartsudviklere er allerede godt i gang med at udvide mulighederne. Læs hele vores anmeldelse af Philips Hue her.

Philips Hue kan købes i Apple Store

Startsæt - 1.490 kr
Ekstra pære - 479 kr
LightStrips - 669 kr
LivingColors Bloom - 669 kr
Gratis levering. 1-2 ugers leveringstid.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.