Med Propellerheads nye app, Figure, kan man lave super svedige elektroniske beats i løbet af få minutter. Det kunne være i toget, som videoen viser, mens man venter på bussen, ellerbare når man ligger derhjemme på sofaen. Det er så enkelt, at alle kan være med og kreere noget der faktisk lyder temmeligt overbevisende. Faktisk skal man decideret anstrenge sig for at det lyder helt hen i skoven. Appen tager nemlig hånd om alt lige fra den rette takt til selve lyden.

Man kan ikke eksportere musikken

Der er selvfølgelig også nogle begrænsninger i hvad man kan og ikke kan, men for sølle 6 kroner, er det svært ikke at være begejstret. Mest savnet er muligheden for at gemme flere musiknumre, samt eksport af musikken. Da det hele dog tydeligvis er lavet for at man kan underholde sig selv og ikke med produktion for øje, er det dog til at acceptere - og mon ikke muligheden kommer i næte version? En anden begrænsning er, at man kun har 8 taktslag at arbejde med, før musikken looper. Det gør det svært at variere musikken, men igen er det acceptabelt, hvis man tænker på appen som et live-instrument og ikke en optager.

Tre spor at arbejde med

Man har tre spor at arbejde med: Trummer, bas og lead, og hver af de tre har 10-20 forskellige instrumenter at vælge mellem. Man bygger sit nummer op ved at optage hvert instrument for sig. Som sagt har man 8 taktslag at gøre godt med og herefter kører det bare i loop. Det gør at man lynhurtigt får lavet trommesporet og bassen og herefter kan man more sig med leaden.

Det er et imponerende stykke legetøj og er bestemt 6 kroner værd. Er man det mindste interesseret i at lave musik, specielt den elektroniske af slagsen, så er denne app et must have.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.