Teleselskabet 3 er helt klar til årets Roskilde Festival. De har netop lanceret appen Crowdsearch, der skal hjælpe festivalgæsterne med at finde hinanden blandt de mange tusinde besøgende på festivalen. Appen er gratis og kan bruges af alle - også selvom man ikke er kunde hos 3.

Crowdsearch bygger på Facebook Connect. Med få klik kan man tilføje sine Facebook-venner og bede om adgang til at følge dem rundt på festivalen. App’en har integreret festivalens officielle kort med oversigt over scener og områder, og er koblet på musikprogrammet, så man let kan se, hvilke koncerter vennerne er til.

3 er Roskilde Festivals eksklusiv partner inden for mobiltelefoni i år. Teleselskabet sætter desuden en ekstra mast op ved Orange Scene for at imødekomme den stadig voksende brug af mobilnetværket under festivalen og tilbyder MobileAid – førstehjælp til tilskadekomne mobiltelefoner. Desuden byder 3 på gratis opladning overalt på Festivalen.

I 2014 blev der alene af 3’s kunder brugt over 16.000 GB data, foretaget tæt på to millioner opkald og sendt tre millioner sms’er under Roskilde Festival.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.