Feral Interactive oplyser i en pressemeddelelse at det officelle Formel 1-bilspil, F1 2016, er kommet til Mac. Det er fire år siden der sidst kom et ny Formel 1-spil til Mac (F1 2012), og der er sket virkelig meget. Først og fremmest gør spillet nu brug af Apples nye Metal-grafikmotor, hvilket nok skal øge autenciteten en del.

Spillet er centreret om en helt ny career-mode som Feral kalder den mest omfattende nogenside i F1-serien. Man kan spille i op til 10 sæsoner efter hinanden. Man kan spille på alle de 21 racerbaner der var med i 2016-serien og blandt andet tage del i online multiplayer med op til 21 andre deltagere (cross platform).

Spillet byder på alt man kender fra de rigtige løb. Alle kørere og hold samt Safety Car og pre season optakt.

Minimumskrav til F1 2016 er en Mac med 2.8GHz Intel Core i5 processor og 8GB RAM. Grafikkortet skald være 2GB NVIDIA 680, AMD R9 280M, Intel Iris 540 eller bedre. Det anbefales at haver bedre specifikationer.

F1 2016 kan fås i Mac App Store (link) til 389 kroner eller via Steam fra torsdag den 6. april.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.