Når jeg er på ferie og regnen vælter ned, er det klassiske spil "Bygge lejligheder" en af favoritterne. Man kan spille det over alt, og det kræver ikke andet end et papir og en blyant. Det lider dog af én ulempe: Det er pænt kedeligt at spille, hvis man er alene. Med mindre man lider af en seriøst personlighedsspaltning. Nu er det dog de færreste af os der kan skifte mellem Jekyll og Hyde, så hvad gør man så?

Man glæder sig over at spillet findes til iOS. Her kan man nemlig spille mod iPhones kunstig intelligens eller andre personer over nettet.

På engelsk hedder spillet "Dots and Boxes", men reglerne er de samme: Man har et spilleareal med prikker, og skiftes til at sætte en streg mellem to prikker. Det det gælder om er at få indhegnet et kvadrat, hvilket giver ét point. Vinderen er den med flest kvadrater, når spillet er slut.

Der findes mange udgaver i App Store. Det jeg bruger er "Dots and Boxes - Classic Board Games", der er gratis og nemt at gå til (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.