Granny Smith er et spil, hvor der bliver stået på rulleskøjter til den helt store guldmedalje.

En gammel bedstemor, sidder og nyder roen på sin veranda og pudser et af sine elskede æbler, da en ung lømmel suser forbi på rulleskøjter, og snupper æbler fra hendes æbletræ. Det vil hun ikke finde sig i, og afsted går den vilde jagt på rulleskøjter. Man skal styre bedstemoren i jagten på at få æblerne tilbage.

På tre forskellige lokaliteter skal man rulle over stok og sten, bruge bedstemorens stok til at svæve via telefonledninger og kaste sig igennem mure, og flere andre vilde ting, i jagten på æblerne. Der er altså ikke grænser for, hvad bedstemoren vil udsætte sig selv for, for at få sine æbler igen. I hver bane skal man indsamle tre æbler under ræset og komme i mål inden den unge lømmel. Undervejs kan man indsamle mønter, som kan bruges til at købe opgraderinger for. Man kan via in-app-køb købe sig til flere mønter, men spillet kan sagtens spilles uden.

Granny Smith er iOS-universelt og kan hentes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.