App Store er overbefolket af to-do-lister og notetagningsværktøjer i en grad, så det kan være svært at skelne skidt fra kanel. Et af de absolut bedste er NoteSuite, der fås til både Mac og iPad.

NoteSuite er et rigtigt godt program, der hjælper en med at tage noter om stort set hvad som helst. Det skal forstås meget bredt. NoteSuite inkluderer notetagning, to-do-lister, PDF Viewer, mulighed for at tage noter i Office-dokumenter etc. i et samlet program. En slags elektronisk mappe for alle ens ting.

Noterne skrives i såkaldt rich text, hvilket betyder at man kan formaterede teksten i modsætning til den gængse flade tekst. Det at man kan formatere teksten er et af programmets styrker. Det gør det nemt at organisere sine noter uanset om det så inkluderer billeder, hjemmesider etc.

Jeg kunne skrive meget mere om NteSuite, men jeg synes, at videoen øverst forklarer meget godt, hvad vi har med at gøre (selvom den handler om iPad-appen), så det vil jeg lade være med.

NoteSuite synkroniserer i øvrigt med iCloud, hvorfor det er genialt med en iPad-udgave også.

Opdatering: NoteSuite findes desværre ikke længere i App store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.