Not Just Another Puzzle er et fysik-baseret puzzle-spil, der ikke er helt som så mange andre af slagsen. Her er tale om puslespil, hvor man skal flytte nogle kvadratiske brikker fra et sted, og over på plads, hvor fotos udgør motivet. Puslespil vil måske få de fleste voksne til at hoppe fra, men det er ikke specielt børnevenlige puslespil. Brikkerne er ikke helt nemme at håndtere, og i nogle af puslespillene er der forhindringer i vejen, der gør det ekstra kringlet. Nogle af puslespillene er dog ikke så svære, og dem kan børn godt klare, men andre trækker tænder ud, så man skal have god tid, og indstille sindet så det matcher den rolige stemning i den simple spilledåsemusik, hvis man kaster sig ud i Not Just Another Puzzle.

Man kan selv vælge hvilket af de 50 puslespil, fordelt på fire sværhedsgrader, man ønsker at lave, og om man vil lave det færdigt eller ej. Helt som i den virkelige verden. Som i de fleste andre spil, forventer man ét eller andet tegn på, at man har lavet det enkelte puslespil rigtigt. Men der kommer ikke nogen fanfare eller klapsalve. Det er som i virkeligheden, hvor man selv må vurdere, om man har gjort det korrekt eller ej. Det der ikke er som i den virkelige verden, er de uhåndterlige brikker, som man skal behandle varsomt, og lave små bevægelser, da de ellers bare suser afsted, som lå de i vand.

Desværre har spillet det med at crashe på min iPad 1, når man trykker på menuen, hvilket forhåbentligt snarest bliver ordnet.

Not Just Another Puzzle kan hentes i App Store (link).