Den Glemte By er et spil til iPhone, hvor man trækkes ind i junglens mystik omkring en gammel by, som ikke findes på noget kort. Ingen kender til byen. Kun bedstemor, der er arkæolog, kender til byens eksistens, og mener at der er overnaturlige kræfter forbundet med den forsvundne by. Bedstemor tog for mange år siden en sten med sig hjem fra den mystiske by, men har indset, at byen må have stenen igen, for at kunne fungere.

Man skal i spillet bevæge sig rundt i junglen, og finde frem til elementer, der kan hjælpe én med at løse nogle opgaver, som man støder på undervejs. Man skal selv finde ud af, hvad man skal bruge, og må selv finde frem til, hvor hjælpemidlerne findes. Man kan dog ty til hints, hvis det bliver for kringlet. Det er lidt af en ekspedition man kommer på, og det er både flot og spændende, at bevæge sig rundt på de mange forskellige lokaliteter i junglen. Man kommer til at skulle bruge både en del tid og en del hjerne, for at spille The Lost city. Man kunne godt gå hen at føle sig som Indiana Jones, blot er der ingen action i dette spil, hvor man kan tage det helt roligt, og udforske junglen i sit eget tempo.

Den Glemte By kan hentes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.