Procrasty har frigivet Month Calendar 2 til iPhone og iPad, med et helt nyt design og nye funktioner. Der er tale om en ny gratis app baseret på den succesfulde forgænger, Month Calendar. 2'eren har flere nye og forbedrede funktioner og nyt udseende med facelift til iOS 7.

I Month Calendar kan du hurtigt få overblik over uger og endda måneder med et knips med fingeren. Du kan også zoome ind (dobbelt tap) og få flere detaljer for en uge eller dag. Alt dette fra det samme månedsoverblik. Du behøver ikke en masse forskellige kalendervisninger at skifte imellem. Via farvemarkeringer, ikoner og andre dekorationer kan man gøre sin Month Calendar flot, personlig og nem at overskue.

Month Calendar 2 er gratis for alle, men Pro-funktioner kan tilkøbes for et engangsbeløb på 19 kroner. Derudover kan man købe adgang til tusindvis af abonnementskalendere på abonnementsbasis indenfor disse områder; helligdage, sport, religioner, navnedage og finans.

Month Calendar 2 kan hentes i App Store. Den kræver iOS 7.0 eller senere. Den virker til både iPhone og iPad som en universal app. (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.