Bartender 3 er en Mac-app der lader dig organisere dine menubar-ikoner og -apps fuldstændig som du vil. Du kan flytte rundt på dem som du vil, skjule dem eller samle dem i en fælles menu. Du kan også indstille det, så menu-ikoner kun bliver vist når der sker noget. På den måde får du et godt overblik over hvilke apps der er aktive og hvad der foregår. Det kunne eksempelvis være Dropbox eller en app til backup. Deres ikoner er i virkeligheden kun relevante, når de vil fortælle noget ellers kan de lige så godt bare være skjult. Det klarer Bartender 3.

Bartender 3 gør det også muligt at bruge tastaturet til at navigere mellem de forskellige menu-apps med. Du trykker bare på genvejstasten og bruger piletasterne til at skifte med. Sidst men ikke mindst kan du bruge søgefunktionen til at finde menu-apps med. Det betyder at du ikke skal lede efter det, men bare skrive et par bogstaver. På den måde er det muligt at få en helt minimalistisk menubar, men stadig have adgang til alle funktionerne.

Bartender 3 kommer som en del af Setapp-tjenesten hvor du for $9,99 om måneden får adgang til mere end 100 håndplukkede pro-apps. Alle opdateringer og in-app-køb er inkluderet i den månedlige pris og der er heller ingen reklamer. Der er 7 dages gratis prøvetid inden du bestemmer dig.

Du kan finde Bartender 3 her - eller gå direkte til Setapp.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.