Mathfeud er et danskudviklet spil, hvor det gælder om at kunne regne - og helst så hurtigt som muligt. Man har en slags spileplade, hvor der står tal i kolonner og rækker, og man får så givet en opgave a la "? + ? = 10". Man skal så på spillepladen finde to tal, der løser opgaven, og står ved siden af hinanden. Det kunne være 8 og 2 eller 7 og 3. Når opgaven er løst, kommer næste opgave. Nogle af felterne er specialfelter, der giver ekstra point, så det handler ikke bare om at regne hurtigt, men også at finde de tal, der giver den højeste score.

Man spiller mod andre spillere, over hvert spil varer tre runder. Det er så smart sat op, at man ikke behøver være online begge to for at spille. Man spiller bare, når man tid, og indtil modstanderen har spillet samme runde, står spillet bare som "afventer". Når modspilleren har spillet, kan man selv gå videre.

Spillet er ganske sjovt og udfordrende specielt elementet om spil mod andre rigtige mennesker giver spilværdi.

Jeg savner dog noget statistik på alle ens spil. Hvor mange spil man eksempelvis har spillet og hvor mange man har vundet. Ens højeste score og så videre er også et must. I et spil, der handler om tal, er det forventeligt, at den slags er tilgængeligt.

Det ændrer dog ikke på, at spillet er ganske underholdende og samtidig træner man sin hjerne. Ikke fordi stykkerne er spor svære, men der skal tænkes hurtigt og skabes overblik over muligheder i en fart. Et spil i kategorien af "nemt at lære - svært at mestre".

Mathfeud kan hentes gratis i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.