Det fede open world action-adventure "Sleeping Dogs: Definitive Edition" er i dag udkommet til Mac. Spillet foregår i Hong Kong og følger karakteren Wei Shen, der arbejder som undercover-betjent i et forsøg på et infiltrere den lokale mafia (Triaden). Det giver spillet en interessant vinkel. Wei Shen er nemlig fanget mellem to stole: Hong Kong Police Department og Triaden. Skal han holde sig til reglerne eller ej? Det er helt op til dig. Hint: Du kommer næppe så langt i spillet, hvis ikke du overfor Triaden viser at du er en hård hund.

Wei Shen er heldigvis yderst ferm til kampsport og det skal i den grad deles øretæver ud undervejs i de mange missioner i gaderne i den pulserende metropol.

Spillet er tydeligvis inspireret af de mange klassiske Hong Kong-film, og atmosfæren er da også helt fantastisk intens. Det er i hvert fald et spil, som jeg har set frem til skulle komme.

Sleeping Dogs: Definitive Edition udgives af Feral Interactive og kan hentes i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.