Det fede open world action-adventure "Sleeping Dogs: Definitive Edition" er i dag udkommet til Mac. Spillet foregår i Hong Kong og følger karakteren Wei Shen, der arbejder som undercover-betjent i et forsøg på et infiltrere den lokale mafia (Triaden). Det giver spillet en interessant vinkel. Wei Shen er nemlig fanget mellem to stole: Hong Kong Police Department og Triaden. Skal han holde sig til reglerne eller ej? Det er helt op til dig. Hint: Du kommer næppe så langt i spillet, hvis ikke du overfor Triaden viser at du er en hård hund.

Wei Shen er heldigvis yderst ferm til kampsport og det skal i den grad deles øretæver ud undervejs i de mange missioner i gaderne i den pulserende metropol.

Spillet er tydeligvis inspireret af de mange klassiske Hong Kong-film, og atmosfæren er da også helt fantastisk intens. Det er i hvert fald et spil, som jeg har set frem til skulle komme.

Sleeping Dogs: Definitive Edition udgives af Feral Interactive og kan hentes i App Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.