Threes! er et puzzle-spil, hvor det handler om tal. Umiddelbart kan det lyde tørt, men de forskellige tal-fliser har personlighed, der giver spillet lidt lune.

Man har et spillefelt på 4 x 4 felter. Her bliver man givet nogle fliser med tal på. Disse tal skal lægges sammen, men dette kan kun ske med fliser der er over eller ved siden af hinanden. Fliserne kan ikke bare flyttes, men kan rykkes lodret og vandret. Som det eneste umage par, kan 1 og 2 lægges sammen til 3, men derefter kan man kun lægge tallene sammen i par, så 3+3=6, 6+6=12, 12+12=24 og så fremdeles.

Det gælder om at få så høje tal som muligt, da man præmieres derefter. Man skal dog tænke strategisk, så man ikke sidder med nogle fliser ved siden af hinanden, som man ikke kan parre. Når man rykker på en flise rykker hele rækken eller kolonnen med. De nye fliser man bliver givet ind imellem, er tilfældige og placeres tilfældige steder. Spillet slutter når spillefeltet er fyldt, og man ikke kan foretage flere træk. Så tager man bare en ny runde, og ser om man kan få en højere score denne gang.

Dette spil er et herligt nørkle-spil, som hurtigt kan få tiden til at gå.

Threes! er iOS-universel og kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.