Babytegn for alle er en app til iPhone, hvor man ved hjælp af tegnsprog kan kommunikere med et lille barn, der endnu ikke har lært at tale.

Hvis man har lyst at forsøge at lette kommunikationen med det lille barn, kan man eventuelt forsøge sig med Babytegn. Når barnet endnu ikke kan tale, kan barnet fra 6-9 måneders alderen lære at give udtyk for sine følelser og behov via tegnsprog. Samtidig med at man siger det ønskede ord, viser man barnet det pågældende tegn. Efter et stykke tid vil barnet selv begynde at bruge tegnsproget i kommunikationen. Efterhånden som barnet lærer at tale mindskes brugen af tegnsproget.

Appen indeholder 300 forskellige tegn, der bliver vist på en kort video. De er indelt alfabetisk, eller man kan gå ind under forskellige kategorier,for at finde det ord/tegn man søger. Tegnene er forholdsvis simple og nemme at relatere til det pågældende ord.

Appen indeholder også en quiz, så man kan teste sine færdigheder.

Babytegn for alle koster 32 kroner og kan hentes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.