Med appen Rejsebudget, kan du lægge et budget for din ferie, og undervejs holde regnskab med at udgifterne holder sig inden for budgettet. Appen fungerer altså både i planlægningsfasen, hvor udgifter til transport og ophold typisk vil høre til, og på selve rejsen, hvor udgifter til restaurationsbesøg, museer etc. vil høre til.

Man kan for eksempel afsætte 5.000 kr til mad, og efterhånden som man bruger penge på mad under ferien, vil man kunne følge med i, hvor meget af madbudgettet man har brugt. Tilsvarende for andre kategorier.

Rejsebudget opdeler ens rejser i tre kategorier: Dem der er overstået, dem der er i gang, og planlagte rejser. Derfor vil man altid kunne gå tilbage til tidligere rejser, for at se hvad de samlet set har kostet, og hvordan udgifterne har fordelt sig i forskellige kategorier. Ret smart, når planlægningen af næste rejsebudget skal i gang, at man har nogle tal at tage udgangpunkt i.

Hvis du er i tvivl om hvor rejsen eller sommerferien skal gå hen, så tjek evt. en af vore andre sider: Rejseguide til den græske ø Sifnos.

Opdatering: Rejsebudget findes ikke længere i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.