Shot MeMo er en app, hvor man kan tage et foto, og dernæst tilføje noter til fotoet. Det kan være vældigt brugbart i situationer, hvor man ønsker at indfange stemningen på et bestemt tidspunkt eller hvor man ikke har tid til at skrive så meget ned, hvor et foto ledsaget af nogle linjer kan udgøre det for en længere forklaring. Er man på rejse, og ønsker at huske et bestemt sted, så kan man også lige tage et foto, og nedfælde et par linjer. Appen er også god i forbindelse med gaveønsker, hvor man kan tage et billede af det man ønsker sig med lidt noter til, og sende det til rette vedkommende. Har barnet lige tabt sin første tand, kan det måske blive foreviget og sendt med et par ord til bedsteforældrene. Der er mange muligheder for brugen af Shot MeMo.

Man tager et billede, og kan dernæst på den nederste halvdel af skærmen tilføje noter. Man kan beholde sine billednoter selv, eller man kan nemt sende dem til andre. Der er flere forskellige skriftyper at vælge imellem og skal der lidt spræl på, kan man vælge mellem 39 forskellige baggrunde via in-app-køb.

Shot MeMo kan hentes i App Store for 6 kroner. (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.