Piiig Labs er en app for børn, der har til formål at lade børn hygge sig med videnskabelige forsøg. Appen indeholder et par klassiske fysikforsøg og andre opgaver, som børn sikkert finder interessante, serveret på en herlig og børnevenlig måde.

Der kan laves otte forskellige simple eksperimenter, der eksempelvis er at bygge et elektrisk kredsløb, hvortil der kan sættes en elektrisk pære, så der kommer lys; vulkanforsøget med eller uden farvelære og at bygge en walkie talkie, hvor man tilmed kan snakke med andre.

Der skal også bygges sådan et stykke legetøj, hvor man skal matche dyrelyde med de pågældende dyr. Så der er lidt at gå i gang med for både nysgerrige piger og drenge i alderen fire til otte år.

Der er lidt engelsk tekst (som en voksen nok skal oversætte, hvis det har interesse) og dertil lidt engelsk tale fra børn, men danske børn kan godt finde ud af forsøgene uden at kunne forstå sproget, da de er rimeligt ligetil. De får måske tilmed indlært sig nogle engelske gloser i farten.

Opdatering: Piiig Labs er udgået.