NodeBeat er en app til en anderledes måde at lave musik på. På en intuitiv måde, kan man på iPhonens skærm rykke rundt på lysende cirkler, og på den måde finde frem til noget, som man synes lyder godt indenfor ambient genren. Der er altså ingen tangenter eller strenge at forholde sig til. Man skal bare lytte sig frem og lade ørerne samarbejde med fingrene. Man finder en rytme og lyd, som man kan lide, og så finder man via cirklerne frem til noget, der lyder godt. Når man er tilfreds med resultatet kan man optage det, og måske kan man bruge det som søvndyssende musik, da der er en "søvn-timer" indbygget i appen, så man kan bruge sin egen musik, til at falde i søvn på.

Det er en eksperimentel måde at skabe musik på, og appen er god til dem der ikke har nodekendskab, eller kan spille på et instrument. Men den er skam også god til de garvede, der har lyst til at skabe musik på en ny og anderledes måde.

NodeBeat kan hentes i App Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.