eDrops Nature er en app, hvor du kan komponere din egen afslappende ambiance-musik, ved hjælp at lyde fra naturen, og det er ikke nødvendigt med forkundskaber inden for musik.

Trænger man til at slappe af, og kunne godt bruge noget afslappende musik dertil, så kan man selv lave sig den musik der skal til. Man tager udgangspunkt i 10 forskellige lyde fra naturen, og vælger et stykke med samplede strygere, klaver eller instrumentale effekter. Nogle cirkler falder ned over skærmen, og rammer vilkårligt de valgte musikdele, springer derefter tilbage og rammer naturlydende, og på denne måde får man skabt ambiance-musik. Synes man at musikken er for hurtig eller for langsom, ændrer man bare på hastigheden af cirklernes bevægelser. Man kan genbruge nogle af de loops man har lavet, og ellers bruge de forskellige lyde i mange forskellige kombinationer.

eDroops Nature er iOS-universel, koster 6 kroner og kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.