Få mere ud af skiferien og bliver en bedre skiløber med iSki

Skisæsonen er startet, og er du en af de heldige, der skal afsted, er det værd at overveje det nye iPhone-program "iSki Instructor". Med iSki får du nemlig din helt egen alpine skiinstruktør.

Via forskellige videoer bliver du guidet grundigt gennem skiløbets forskellige faser: Grundstilling, balancepunkt og så videre.

Målgruppen er dem der har stået på ski 2-3 uger tidligere og ideen er, at man ud over at blive en bedre skiløber, får afkortet den periode på ferien, hvor man uundværligt lige skal finde sig til rette i det nye element. Kort sagt får mere uden af ferien og bliver en bedre skiløber.

Udviklet af dansk skiinstruktør

Programmet er udviklet af den danske skiinstruktør Pernille Slot, der som den første kommer med skiinstruktion direkte på iPhonen. Strategien har været efter devisen: Gør mindst muligt, og få størst muligt udbytte af det. "Jeg får folk til at fokusere og blive velkendt med følelsen af de skiteknikker, der giver størst mulig glæde på flest mulige pister", siger Pernille.

Det smarte ved iSki er, at man kan bruge den når det passer en bedst: Man kan starte dagen med den eller bruge den i løbet af dagen. Eller man kan se videoen hjemmefra, på vej på ferie eller tage et hurtigt kig når man står på pisten. Og man kan gøre det igen og igen, indtil teknikken sidder i skabet.

Traditionelt set, har man skullet gået på skiskole eller booke en privatunderviser, hvis man var nybegynder eller var kørt lidt fast i sin skiudvikling. Det er der dog alt for få, der gør. Nogle mener det er for dyrt med 500-600 kr i timen, andre at det er pinligt at stå på pisten, mens alle de andre suser forbi. Derfor bliver det tit ved tanken. Det er der dog ingen grund til, hverken som nybegynder eller øvet. Specielt for nybegynderen er det vigtigt at få følelsen af "at det bare kører" - for ellers kan det ende med at blive både første og sidste skiferie. Men også den øvede har gavn af instruktion - for man kan altid blive en bedre skiløber.

Vil du have en skiinstruktør med i lommen på din næste skiferie, så skynd dig at hente iSki Instructor. Programmer kan hentes gratis i App Store, hvor der følger en introduktionsvideo med. Vil man have den fulde udgave koster det 89 kr. Det er i den dyrere ende end vi er vant til, men sammenlignet med hvad en skiferie koster, eller hvad man giver for en personligt instruktør, er det jo ingen ting.

Du kan læse mere om iSki på iski.dk

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.