Kotoro er et afslappende fysikbaseret puzzle-spil, der med et blødt og minimalistisk udtryk, lægger fokus på det som det handler om: Farver. Ud over at spillet er en behagelig oplevelse, får man også lidt farvelære med i købet.

Man starter med en farveløs sfære, som man skal ende med at give den samme farve som anvist. Farven får man fra andre farvede sfærer på skærmen. Altså: Skal man lave farven grøn, støder man ind i en sfære med blå farve og en sfære med gul farve. Voila!

Når man har brugt farven fra en anden sfære forsvinder sfæren. Alle sfærer i hver bane skal bruges, så man ender med kun at have sin egen sfære tilbage med den korrekte farve. Man skal derfor tænke sig om inden man blander farver. Der er dog mulighed for at fortryde.

Har man fået den forkerte farve må man støde ind i sfærer med den pågældende farve med et minus i, for at få farven ud igen. Andre gange skal man blande farverne i den rigtige rækkefølge for at få det korrekte resultat. Der bliver masser af farvekombinationer, læggen til og trækken fra, og man bliver ganske ferm til det med at blande farver når man spiller Kotoro.

Det starter simpelt, så de fleste kan være med, men bliver så mere kompliceret hen ad vejen. Spillet indeholder 60 baner (og der er flere på vej), der er delt ud på fem forskellige kapitler med 12 baner i hver. De forskellige kapitler har forskellige temaer.

Spillet er akkompagneret af ambient musik, der gør at appen fremstår som et hele, og giver et stemningfuldt univers.

Hvis man kan lide spillet Color Zen, vil man sikkert også kunne lide dette spil.

Kotoro er iOS-universel kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.