"Kontakter" er ikke den app Apple er sluppet heldigst fra. Først og fremmest fordi den tilbyder en yderst begrænset funktionalitet, og er noget tung at arbejde med. Jeg kender flere inklusive mig selv, der over tid har fået en noget rodet Kontakt-app fordi det ganske enkelt er for besværligt at ændre eller slette oplysninger.

Det er her Interact fra Agile Tortoise kommer ind i billedet. Med en noget skrabet grænseflade tilbyder Interact en hurtigere og nemmere måde at administrere sine kontakter på. Blandt andet er der nogle overlegne muligheder for kontaktgrupper - noget det er helt fraværende i Apple egen app.

Første gang man bruger appen, skal ens kontakter importeres fra Apples Kontakt-app. Interact bruger nemlig de samme kontakter. De ændringer man laver i Interact slår derfor også igennem den anden vej.

Når kontakterne er importeret, er det bare at gå i gang med at organisere dem. Man kan interagere med flere kontakter på én gang. Det gør det nemt at slette kontakter i massevis, at tilknytte dem til kontaktgrupper eller at sende en besked eller email til flere på én gang.

En af de gode ting med Interact er, at man hurtigere kan få et overblik over en kontakts informationer uden at forlade oversigten. En anden overlegen funktion er det der kaldes Scratchpad. Med den skriver man bare med helt almindelig tekst de informationer, som man vil have tilknyttet en kontakt uden behov for at gå fra felt til felt som i Apples app.

Appen er ikke perfekt. De mange funktioner kan til tider gøre det hele lidt for indviklet, men når man først har lært det, byder Interact på en del god funktionalitet for superbrugeren, der ofte tilføjer eller ændre i kontaktoplysningerne. Som sagt slår ændringerne man laver i Interact igennem i den "rigtige" Kontakt-app, så man kan nøjes med at bruge Interact som et administrationsværktøj, og bruge den normale Kontakt-app, når der skal ringes op etc. Det er jo også den Telefon-appen og så videre benytter.

Interact kan købes i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.