FireCore, som nogen måske kender fra aTV på Apple TV, har lanceret videoafspilleren Infuse til iPad og iPhone. Med Infuse kan man afspille 14 videoformater direkte på sin iOS-enhed uden at skulle konvertere. Man importerer videoer gennem iTunes, men kan også bruge Dropbox eller importere fra mails. Alt sammen lidt omstændigt, og Firecore har da også lovet at en bedre løsning er på vej.

Som sagt kan Infuse afspille 14 forskellige video-formater, dog ikke DRM-beskyttet indhold fa iTunes Store. Så appen skal ses som et supplement til Apples egen video-app. Infuse kan afspille alt det Apples egen ikke kan. Som en bonus kan appen hjælpe en med at finde undertekster til ens film, hvis man har fået fingre i en film uden undertekst. Infuse understøtter også Trakt, der holder styr på, hvilke film man har set.

Appen er virkelig smukt designet, og bryder man sig ikke om det flade design, der vinder mere og mere indpas, bliver man glad for Infuse, der gør ivrigt brug af de såkaldte skeumorfismer, digitale metaforer for fysiske ting.

Infuse er universel og kan købes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer