Med appen SongShift kan du importere spillelister fra Spotify direkte i Apple Music. Der findes allerede apps og tjenester der tilbyder det samme, men de har krævet nogle tricks for at virke ordentligt. SongShift derimod er en af de første apps der udnytter at Apple med iOS 9.3 har gjort det muligt for apps at få adgang til Apple Music.

For at få det til at virke skal du selvfølgelig have abonnement på Apple Music, og sangene du vil importere skal selvfølgelig også være tilgængelige via Apple Music. Da funktionen kræver iOS 9.3, skal din iPhone være på denne udgave eller nyere.

Importen af Spotify-spillelisterne foregår meget nemt. Du skal give appen adgang til dit medie-bibliotek og logge ind med din Spotify-oplysninger i appen. Herefter skal du vælge den eller de spillelister, du ønsker at importere. Du kan selv bestemme om musikken i spillelisten skal importeres direkte til dit bibliotek eller om den skal importeres til en spilleliste i Apple Music. Spillelisten skal dog oprettes manuelt, da Apple Music-adgangen ikke tillader oprettelse af spillelister via andre apps.

SongShift er gratis, men har en begrænsning på 100 sange per spilleliste. Har du mere end det kan du fjerne begrænsningen via et in app-køb. SongShift kan hentes i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.