Clumsy Ninja er en gratis app med det nyeste indenfor interaktion i spil. Det er en imponerende app, hvor man som en anden dukkefører kan styre en klodset ninja ved simpelthen at gøre som man ville i virkeligheden. Spillet er så spektakulært, at det blev vist på Apples event i efteråret 2012.

Den stakkels klodsede ninja må finde sig i lidt af hvert i forsøget på at blive en sej ninja. Man skal sørge for at ninjaen kommer igennem den basale træning, der omfatter forskellige ting, så som trampolinspring og boksning. I alle dele af træningen er man medvirkende, og bliver præmieret for præstationen med mønter og ædelstene. For disse kan man købe udstyr til den klodsede ninja.

Selvom om man ikke er til ninjaer eller gratis spil med in app-køb, så skal man lige prøve dette spil, bare for at tjekke den enestående grafik og de utrolige muligheder spillet har.

Clumsy Ninja er iOS-universel, er gratis og kan hentes i App Store (link)

Clumsy Ninja har nogle år på bagen, men appen bliver konstant opdateret og holdt ved lige - senest i februar 2017 - og kunne derfor i princippet lige så godt være udgivet i dag. Derfor fortjener Clumsy Ninja at blive fremhævet endnu engang som en del af ON X's tema om fede retrospil.

Scroll ned for at se kommentarer