Squiggly er en ny tastatur-app udviklet af den aarhusianske app-virksomhed Apptitude. Med lanceringen af iOS 8 blev det muligt at installere nye tastaturer på sin iPhone. Siden er der kommet et hav af tredjeparts tastaturer.

Squiggly skiller sig ud, ved ikke at være et tastatur som vi kender det. I stedet får man et lille tegnefelt, hvor man kan tegne små tegninger, som man endda kan animere. Derved bliver det super nemt at sende små animationer via Beskeder. Det er faktisk genialt tænkt. Man kunne have lavet samme funktionalitet og gemt den væk i en traditionel app. I stedet er der altså lavet som en nyt tastatur og derfor bogstaveligt talt lige ved hånden.

Man kan tegne med forskellige farver og stregtykkelser, og det er nemt at lave en animation omend pladsen er lidt trang. Når tegningen eller animationen er klar, kopierer man den bare ind i beskedfeltet, og sender beskeden på normal vis.

Jeg har faktisk intet negativt at sige om Squiggly. Det skulle da lige være navnet. Jeg er med på, at man i dag skal være lidt kreativ for at finde på noget. Men ligefrem Squiggly? Det er dog en mindre ting. Se at få installeret tastaturet i en fart, så du kan komme i gang med at Squigge - eller hvad det nu hedder. Din chance for at imponere vennerne er størst her i starten inden det bliver et globalt hit.

Squiggly sketching keyboard kan købes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.