En ny iOS-app kaldet "Placed" giver mulighed for at bruge iBeacons i hjemmet til fornuftige ting. Det kunne for eksempel være automatisk at åbne en fjernbetjeningsapp, når man sætter sig på sofaen eller at tænde et stopur, når man går hen til ovnen. I praksis fungerer det ved, at man får en notifikation på iPhonen, der kræver at man åbner den givne app, så helt automatisk er det ikke.

Teknologien er stadig i sin vorden, men Placed giver et glimt af, hvad fremtiden bringer. Det handler sådan set bare om at være lidt kreativ - og om at Apple tillader endnu dybere integration af teknologien i iOS.

iBeacon er et stykke hardware, der via BlueTooth kan kommunikere med enheder i nærheden. Det kan blandt andet bruges til mikrolokationsbestemmelse iden døre, det vil sige en slags GPS i store bygninger, eller til lokationsbestemte services. Det kunne være adgang til gratis magasiner, tilbud i bestemte butikker etc.

Opdatering: Placed fås ikke længere i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.