De fleste der spiller computerspil, har stiftet bekendtskab med FIFA-fodboldspillene på et eller andet tidspunkt. De er nærmest udkommet i en menneskealder og som noget nyt, kan de nu også fås til Mac. Vel og mærke ikke i en gammel version eller et halvt år efter den rigtige lanceringen, som man ser for visse spil. Det betyder, at FIFA 12 allerede kan købes til Mac i dag, hvor spillet lanceres til en lang række platforme. Det er bestemt ikke noget vi er forvænt med på Mac.

Hvorvidt det er til at finde i en fysisk butik, skal jeg lade være usagt. I den mail jeg har modtaget fra Fona, nævnes der nemlig intet om en Mac-udgave, men i stedet PC, Wii, PS, XBOX og Nintendo 3DS Heldigvis er det så godt vi har nettet, for det kan nemlig købes som download-udgave for $40 hos for eksempel gametreemac.com.

FIFA 2012 til Mac kræver OS X 10.6.8 eller højere, en Intel Core 2 Duo processor, 4GB RAM og et ATI HD2600/NVIDIA GeForce 9400M eller bedre grafikkort, med 256MB VRAM. Man skal bemærke, at spillet ikke kan køre Intel GMA 950 eller X3100 grafikkort.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.