Frog Battle er et gratis danskudviklet spil til iPad, hvor hele familien kan spille på samme enhed. Spillet fungerer som et virtuelt brætspil, hvor man kan spille op til fire personer samtidig.

Spillet går ud på, at man skal styre en frø i en lille sø med tre andre frøer. Det gælder om at holde sig oven vande så meget som muligt ved at befinde sig på nogle åkandeblade. Man får ekstra point hvis man skubber andre frøer i vandet. Man skal blot hoppe fra blad til blad, og sørge for ikke at blive skubbet i vandet af andre frøer, samt ikke mindst at holde sig fra storken.

Rundt i kanten af "spillepladen" kan man se de forskellige frøers placering i spillet, og man kan på den måde holde øje med, om man skal stramme sig lidt an, hvilke frøer man skal være opmærksom på eller om man kan lune sig lidt i førerstillingen.

Spillet er enkelt og hyggeligt, og kan spilles med familie, venner eller man kan vælge at spille mod computeren.

Da spillet er gratis vil der forekomme reklamer i ny og næ. Man kan dog via in app-køb købe sig til at fjerne reklamerne eller købe opgraderinger til frøerne eller andre ting for 13 kroner. Selvom spillet er danskudviklet er teksten i spillet på engelsk. Men spillet er rimeligt ligetil, så sproget er ingen hindring for at spille det.

Frog Battle er gratis og kan hentes i App Store (link)

I samarbejde med PriceRunner