Når sommerferien går udenlands, er det rart med en god iPhone-app til omregning af valutakurser. Uanset om turen går til Spanien, Grækenland eller Thailand, er det vigtigt med en præcis viden om den lokale valutas værdi i forhold til kroner.

I gamle dage var det omstændigt, men med en iPhone i hånden og appen Valutakurser, er det meget nemt. Du kan altid omregne valutaer, og altid til den aktuelle dagskurs, så du altid ved hvad varer, hotelophold og alle andre ting koster. Det er bare at indtaste beløbet i omregneren og få det præcise beløb i danske krone - eller hvilken valuta du nu ønsker. Det sker med ganske få tastetryk.

Omfanget af understøttede valutaer er så stort, at der snart ikke er et punkt på jorden, der ikke er dækket ind. 156 valutaer er inkluderet i appen. Da flere af valutaerne bruges i flere lande, er antallet af lande der understøttes oppe på over 200. Så næsten uanset hvor du tager hen, kan du bruge appen til at omregne den lokal valuta.

Automatisk opdatering af kurserne sørger for, at du ikke bliver overrasket over kursændringer. Ønsker du at spare på den mobile data i udlandet, kan du selvfølgelig også slå den automatiske opdatering fra. Gør du det, koster brugen af Valutakurser ikke en krone uanset hvor dyr datatrafikken er.

En af de ting, der er meget stor fokus på når det handler om omregning af valutakurser på iPhonen, og som er et at Valutakursers varemærker, er enkeltheden. Det skal være enkelt at omregne valutakurser og med den automatiske opdatering, er vi nået endnu et skridt i den rigtige retning.

Populær i hele skandinavien

Valutakurser har været yderst populær i Danmark såvel som Norge og Sverige og har med få undtagelser ligget nummer 1 i finanskategorien i App Store i alle tre lande siden lanceringen i marts 2009. Det er ret imponerende. Det samlede salgstal har for længst rundet 100.000 apps, og der er blevet foretaget millioner af omregninger via appen. Så vi kan vist roligt sige, at Valutakurser til iPhonen er Danmarks mest populære valuta-app.

Valutakurser til iPhonen er ideel til

- Rejsebrug, hvor du nemt kan omregne den lokale valuta til danske kroner.
- Nethandel i udenlandske netbutikker, hvor du nemt kan omregne prisen til danske kroner
- Salg til udlandet (f.eks. via eBay), hvor du hurtigt kan omregne den danske pris til f.eks. dollars, euro eller pund.

Køb Valutakurser til iPhonen

Valutakurser kan købes i App Store: Valutakurser i App Store.

Har du tidligere hentet appen, men efterfølgende slettet den, kan den hentes igen uden yderligere beregning.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.