Workout (7 Minute Body Fitness Exercise) er en trænings-app til iPhone, der kan hjælpe én med at få bare et minimum af motion hver dag. Der er delte meninger om, hvorvidt lidt motion er bedre end ingenting, og i disse tider hvor folk har så travlt kan det være svært at få tid til motion overhovedet.

De fleste mennesker kan vist afse 7 minutter om dagen til lidt motion. Og hjælp til 7 minutters daglig motion er hvad denne app tilbyder. Man skal bare bruge sin iPhone, en stol, en væg og sin krop. Det skulle være til at overskue. Det er 12 rimeligt simple øvelser der skal tages på 30 sekunder hver, og der er tilmed indlagt pauser mellem øvelserne. Hvis man synes at 7 minutter alligevel er for kort tid, så tager man bare øvelserne flere gange efter behov. Appen kan sættes til at repetere træningsprogrammet eller endda at blande øvelserne tilfældigt, så man ikke kører i samme rækkefølge hele tiden.

Af øvelser kan nævnes armbøjninger (som vist egentlig hedder armstrækninger), mavebøjninger, sprællemand og så videre. Hver gang man har lavet øvelserne føres det automatisk ind i en kalender, så man kan holde øje med sin motion.

Appen er på engelsk men grafikken viser på simpel vis hvilke øvelser der skal udføres.

Workout (7 Minute Body Fitness Exercise) koster 7 kroner (tilbud), og kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.