Invy - Event Planner er en app til iPhone, hvor man på en nem måde, kan få sendt en invitation ud til venner og/eller familie, uanset om der er tale om et større arrangement, eller om det bare er for at invitere vennerne over en fredag aften. Appen kan også bruges til at indkalde til et arbejdsrelateret møde, eller hvad man ellers finder den brugbar til.

Man laver sig en enkel invitation ved at navngive invitationen, skrive sted på, og dernæst vælge modtagerne via éns adressekartoteket. Sidst skal man anføre tidspunktet. Man kan skrive flere datoer på, hvis man ønsker, at modtagerne skal have mulighed for at vælge mellem forskellige datoer for arrangementet. Invitationen vil ankomme til modtagerne via e-mail, eller med push-besked hvis modtageren også har Invy - Event Planner på sin iPhone. Modtageren kan så svare på invitationen via Invys hjemmeside (hvis de ikke også har appen), hvor man ved et tryk kan bekræfte sin deltagelse. Der er tilmed et beskedfelt, hvor de inviterede kan bebatere, for eksempel omkring datoer eller andet. Når den endelige dato er fundet, vil arrangementet automatisk blive ført ind i ens iPhone-kalender.

På hjemmeskærmen af appen vil man kunne se de sendte og modtagede invitationer i forskellige farver. Det vil også her fremgå, hvor mange der har bekræftet og flere andre ting, der gør det nemt at overskue og holde styr på aftalerne. Alt i alt er det en enkel app både i brug og udtryk.

Opdatering: Invy - Event Planner er ikke længere i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.