Er du typen, der er lidt rundthåndet, og gerne låner penge ud til venner og bekendte, men alligevel ikke ser igennem fingre med, hvorvidt du bliver betalt tilbage igen eller ej, så har du måske en hjælp i denne app. PayMeBack er en app, der hjælper én med at holde styr på, hvem der skylder én hvad. Også hvis man selv skylder penge væk.

Det er en checket app, der er simpel at bruge. Hvis du har penge til gode hos nogen, vil beløbet fremstå grønt og som et plus-beløb under navnet på den person, som skylder dig penge. Hvis du skylder penge væk, vil beløbet fremstå med rødt og i minus.

Når man har indført en person, der eksempelvis skylder én 100 kroner i sin app, så kan man dele denne oplysning med vedkommende, så man begge er på det rene med lånet.

Man skal jo så selvfølgelig huske at slette gælden, når den bliver betalt, ellers kan det jo gå hen og blive problematisk.

PayMeBack kan købes i App Store for 6 kr (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.