Dragons Rage er et actionspil, set fra en anden vinkel end vi plejer. Spillet handler om en drage, der kæmper mod stedets befolkning. Det plejer at være dragen der skal bekæmpes, men i dette spil, er vi på dragens side, og skal gøre kål på de små irriternede mennesker. Og det kan måske være meget godt, at prøve at se tingene fra dragens synspunkt for en gangs skyld.

Spillet foregår i middelalderen, den tid hvor drager havde det med at dukke op. Man styrer dragen ved at vippe enheden, så dragen bevæger sig i den ønskede retning. Man spyr ild ved at trykke på en lille flamme nederst til højre på skærmen. Man kan dreje dragen samtidig med, at den spyr ild, for dermed at øge radiusen af ødelæggelserne. Alle angreb fra beboerne er ikke ens, så man skal holde øje med, hvordan de forskellige beboerne angriber dragen. Undervejs i spillet taber befolkningen ting og sager, og samler man ting og våben op, får man ekstra point, og ting som helbredseliksirer og mønter, der kan hjælpe én til sejer.

Opdatering: Appen fås ikke længere i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.